onsdag 29. april 2009

Blog candy hos Fiona J



Blog candy hos FionaJ fram til 15 mai

lørdag 18. april 2009

Eske kort med skuffer

Eske kort med skuffer - ble inspirert av Karen sin blogg. Har tenkt å lage den litt mer personlig med sitat inni, bilde av barna og noe å ha i skuffene.




Sarah Kay kort

Som sakt tidligere har eg handla kort i dag - mitt første Sarah Kay - måtte bare lage eit bursdagskort! Prøver å lage meg opp eit lite lager - det er fleire bursdagar i næraste framtid! Beklagar dårleg bildekvalitet - mobilbilde denne gang.

fredag 17. april 2009

Blog candy hos Gry-Heidi
















Blog candyen går til 19. april

NYE STEMPLER


Har vært på Ålgård i dag for å shoppe nye stempel - kan tro der var mye fint! Fikk kjøpt meg et Sarah Kay stempel, bamsestempel (til bursdags kort), 5 sirklar med ulik tekst og 3 sitat. Er så fornøyd. Jobber med et eske kort nå i kveld.

mandag 13. april 2009

Candy


Heidi har en nydelig påskecandy i bloggen sin akkurat nå! Lekkert påskesnop! :-D Ta en titt!

fredag 10. april 2009

Art Pieces - #14 Mosaikk

Det første eg tenkte på da eg tema for utfordring #14 - mosaikk - var EGGESKAL! Dette er noe eg har villet prøvd lenge. Eggeskallet har vært klart lenge i esken - tatt vare på eggeskall etter søndagsfrokost, hatt de i klor over natten for å bli kvitt hinnen på innsiden av egge. Stempelet eg har brukt er et av de første eg kjøpte, og eg har likt det veldig godt - brukt det mye. Stempelet er en serie på 4 små bilder. Beklager kvaliteten på bilde - skal prøve å ordne det etter hvert.


Art Pieces - #15 Påske


I uke 15 er det påske, og da er temaet for denne uken Påske. Har ikkje kjøpt påske stempel enda, så her har eg leita i papri og fant fram til et klisterark som eg kjøpte på salg for flere år siden - endelig kom det til nytte.