fredag 31. juli 2009

Waterfall

Har lenge hatt lyst å prøve meg på et waterfall-kort, her er resultatet.

torsdag 30. juli 2009

Kort med "bling"

Vært på Sola og handlet litt blomster og "bling" i dag. Dette kortet har vært nesten ferdig en stund - med litt "bling" og blomst kan det være et kort å gi vekk.

tirsdag 28. juli 2009

Vinner på Art Pieces

Ble gledelig overrasket i dag - har vunnet utfordringen hos Art Pieces #28 - "bagasjelapp". Det var utrolig gøy! Takk for at jeg ble valgt ut blant alle de som leverer bidrag!

søndag 26. juli 2009

Blog Candy

Camilla har en kjempe fint blog candy som går frem til 28. juli. Her har du muligheten til å vinne 4 magnolia stempel fra Lazy Summer days kolleksjonene.Bloggen til Camilla er uansett verd et besøk, hun lager noen aldeles nydelige kort:)

Blog Candy

Denne ganger er det Claire som som har en kjempe flott candy på gang! Frist 21. august. Ta en tur innom bloggen hennes da! Masse fint å se på:)

fredag 24. juli 2009

Art Pieces #30

Mine favoritt TV-serier.




Bursdagskort

Kjøpte meg Spellbinders dies her om dagen og etter mye styr om hvordan eg skulle klare å embosse fikk jeg det til. Jeg har en QK revolution - og etter bruksannvisningens instrukser skal det gå ann å embosse. Måtte finne på en annen løsning og stikkordet mitt ble - baderommsbelegg.


Art Pieces #31 - 10 min



En av utfordringen til Art Pieces var å lage en ATC på 10 min - jeg hadde et ferdig utprintet bilde av en orkide (til utfordringen om blomster som aldri ble brukt) - resultatet ble et lite kort som kan brukes til en liten hilsen.

Laget en til - hadde et brett med klister - og et kort som kan brukes som en liten hilsen.




onsdag 15. juli 2009

Art Pieces #28

"Bagasjelapp" - fremside: her har jeg laget bakgrunnspapieret selv av gamle penge som jeg har spart på til en annledning. T'en er malt med rød maling og så med kvitt på kantene.


- vridd ut en side som er gjømt inni: huskelapp når en skal ut å reise - penger, pass, kredittkort og kamera er viktig.
Bakside + bakside på den siden som er gjømt inni:




søndag 5. juli 2009

Screppa feirer 40 000 treff på bloggen og feirer med en blogg candy, trekkning 14. juli.

Blog Candy



Kristin har en Blog Candy gående nå frem til 1. august

onsdag 1. juli 2009

Vintage kort

Her er mitt første Vintage kort. Har studert steg-for-steg instruksjon i Ett trykk - så oppsett minner nok om det ferdige kortet fra Ett trykk.

Art Pieces #27 Vintage

Denne ukens tema på Art Pieces er Vintage - her er mitt første forsøk på denne stilen. Kommer et kort om litt også, men trenger noe mer stæsj for at det skal bli slik eg ønsker.